User-agent: Mediapartners-Google Disallow: User-agent: * Disallow: /search Allow: / Sitemap: http://www.ankiscreation.com/sitemap.xml Åhh nu e jag trött på... - Ankis Creation

Åhh nu e jag trött på...

Ja nu é jag trött på att inte kunna röra mig som vanligt. Det är 2,5 veckor sedan jag opererade mig och äter fortfarande penicillin för att komma till rätta med infektionen i magen, den gör att jag inte kan röra mig som vanligt = inga promenader :( :(
Men man får väl ha tålamod, men det börjar tryta. I morgon ska vi på 20-års kalas, så då måste jag vara i bättre form. Har redan fått tacka nej till ett Bröllop.... det var ju inte kul, inte så ofta man blir bjuden på det, men men hälsan går ju först.
Jag har i alla fall tid att skapa lite i mitt lusthus :)

Happy Creation ;)
Anki JInga kommentarer

Powered by Creative Market