User-agent: Mediapartners-Google Disallow: User-agent: * Disallow: /search Allow: / Sitemap: http://www.ankiscreation.com/sitemap.xml Torr embossing av metallhörn - Dry embossing - Ankis Creation

Torr embossing av metallhörn - Dry embossing

I mitt förra inlägg hade jag torr embossat de vackra metall hörnen, det var, för mig, ett test om det skulle fungera att göra så, och det gjorde det ju, så nu kan jag färglägga dem i vilken embossing färg som passar för ändamålet. Naturligtvis kan jag även måla dem.

*In my last post, I dry embossed the beautiful metal corners, it was for me, a test if it would work to do so, and it did, so now I can color them in the embossing color fit for purpose. Of course, I can also paint them.Happy Creation;)
Anki J

Inga kommentarer

Powered by Creative Market