User-agent: Mediapartners-Google Disallow: User-agent: * Disallow: /search Allow: / Sitemap: http://www.ankiscreation.com/sitemap.xml Hur man uppgraderar till Silhouette Studio Cloud - Ankis Creation

Hur man uppgraderar till Silhouette Studio Cloud

Hej på er,

Silhouette Amerika släppte Silhouette Cloud  i versionen Silhouette Studio 3.7

Men de har inte gjort så stort väsende av det, ej heller berättat hur det ska installeras i Silhouette Studio. Däremot finns det en ganska många FAQ  som kan vara bra att titta över, men naturligtvis är det på engelska.

Jag berätta här nedan med ord och bilder hur man gör det.

1)  Starta Silhouette Studio och ta en backup på ditt Silhouette Bibilotek!!! Om du är osäker på hur du ska ta en backup/spara dina filer kan du läsa hur man gör här: Hur man tar BackUp på sitt Bibliotek i Silhouette Studio. Spara backupen på din dators hårddisk. Spara den INTE till någon annan Cloud/moln eller USB-minne.
2)  STÄNG Silhouette Studio
3)  Gå till Silhouett America och ladda ner den senaste versionen av Silhouette Studio för PC eller MAC. Här hittar du instruktionen för hur man laddar ner den senaste versionen.
4)  Är det första gången du öppnar Silhouette Studio är det bara att följa instruktionerna på skärmen för att synka ditt bibliotek med Cloud. 

 


5)  Logga in med Silhouette Design Stores email och lösenord.

6)  De mönster som du har köpt och hämtat från Silhouette Store, kommer att laddas in ditt bibliotek. OROA DIG INTE NÄR DU INTE SER ALLA DESIGNER som du har skapat eller köpt någon annanstans.


7)  Nu ska du åter importera biblioteket, vilket du sparade innan du började. Klicka på Arkiv> Bibliotek> Importera Bibliotek (OBS! var noga med att INTE välja "Importera till bibliotek"). Navigera till din Silhouette fil som du sparat på din dator och importen kommer att börja. Om du har ett stort bibliotek detta kan ta lite tid.


När detta är klart är ditt biblioteket tillbaka. Biblioteket har nu två huvuddelar :
Local User och Cloud User (där den gröna bocken är i molnet). Båda sektionerna är tillgängliga när du jobbar off-line OCH UTAN en WiFi-anslutning! Det enda som är annorlunda är att om du vill flytta något från Local User sektion en till Cloud User, kommer det inte att uppdateras/synkas förens du har en WiFi-anslutning.

Dessutom är Silhouette Cloud gratis och obegränsad för alla designer som köpts från Online Store. Det är också gratis för upp till 1 GB Local User av egna designer.

Om du väljer att uppgradera behöver du inte att dra nytta av Cloud. Detta är inte något 
Silhouette Amerika tvingar användare till, det är helt enkelt ett sätt att ge användarna fler alternativ - 
nämligen möjligheten att enkelt dela dina designer mellan upp till fem enheter så att du kan komma åt dem på flera datorer och på alla enheter du har Silhouette studio mobil app installerad på.Silhouette Hälsningar
Inga kommentarer

Powered by Creative Market