User-agent: Mediapartners-Google Disallow: User-agent: * Disallow: /search Allow: / Sitemap: http://www.ankiscreation.com/sitemap.xml Spara till Silhouette Cloud - Ankis Creation

Spara till Silhouette Cloud

Att spara sina designer till Silhouette Bibliteket är ju inte så svårt, men att hitta dem igen kan vara nog så klurigt, i synnerhet om man har flera hundra.

När du skapat en design i Silhouette Studio är det dags att spara. 
Gå till Arkiv> Spara som> Spara till biblioteket.Biblioteket öppnas och du ska nu välja vilken mapp du ska spara din design i.

Själv föredrar jag att spara till Silhouette Cloud, därför visar jag här under hur man sparar i Cloud. Vill du hellre spara till det vanliga Silhouette Biblioteket kan du göra det också. 1. Om du inte är inloggad i Cloud, markera molnet och högerklicka med musen, då öppnas ett nytt fönster.
 2. Skriv in din registrerade email adress
 3. Ditt Password
 4. Och klicka på Sign In

Här kan du nu välja om du vill spara i Cloud eller inte. 1. Skrolla ner till User Designs eller den mapp du vill lägga din design i.
 2. Skriv in det namn som du vill ge din design och tänk dig för så att det blir ett namn som är relaterat till din design och lätt för dig att komma ihåg
 3. Ok - Nu är den sparad
Nu måste vi gå tillbaka till biblioteket för att göra en beskrivning av den - öppna biblioteket genom att klicka på Boken i den vänstra vertygsmenyn.

När du kommit in i biblioteket så öppnas den mapp där du sparade din design i, leta fram din design och höger klicka på den, då kommer följande ruta upp:


Klicka på 'visa egenskaper',

Nu ska det se ut så här på din skärm.


 1. Din design
 2. Egenskaps fönstret öppnas, där under ser du vilket namn din design har, du kan ändra det om du vill, med att högerklicka > byt namn.
 3. Här kan du ange vilken typ av skärfil det är
 4. Tryck på + knappen och lägg till sökord
 5. Skriv in en beskrivning av din design
 6. Stäng - Nu är den klar och ska vara lätt att hitta

Nu kan du prova om din design är i sparad. Öppna biblioteket igen och skriv in ditt sökord vid sök överst där jag markerat Keyla! Din design kommer att dyka upp direkt! Eftersom du var så generös med dina sökord tidigare, kommer det vara lätt att hitta din design, om inte, skriv in fler sökord!

 1. Sökord
 2. Högerklicka och välj egenskaper
Ta för vana att spara dina arbeten ordentligt så hittar du dem lätt när du behöver dem igen, i ditt Silhouette Studio bibliotek.

Inga kommentarer

Powered by Creative Market