User-agent: Mediapartners-Google Disallow: User-agent: * Disallow: /search Allow: / Sitemap: http://www.ankiscreation.com/sitemap.xml Småkort med Silhouette Cameo/Portrait - Ankis Creation

Småkort med Silhouette Cameo/Portrait

Dags för en ny instruktion av dessa små kort. Väldigt bra att ha till hands för att ge bort!Jag har använt körsbären här ovan, som jag gjorde ett gulligt papper av för denna handledning. Du kan ladda ned körsbärspapperet här.

Starta Silhouette Studio, öppna upp en ny "Teckning" i vänster Top Verktygsfält. Öppna cherriepaper och gör en ny rektangel med storlek H5 x W6 tum, gör en vik kant i mitten av kortet med verktyget "Rita en linje" ändra den till streckad med "Linjestils" fönstret. 

Tips! Du kan göra kortet med rundade hörn direkt genom att välja "Rita rundad Rektangel" verktyget, då behöver du inte klippa till runda hörn efteråt.

Ladda ner Basic Banner och ändra texten i den om den inte passar dig. Gör en kopia ctrl+c och kopiera in den på ditt kort med ctrl+v.

Kom i håg att sätta körsbärspapperet och text bannern på vänster sida i din rektangel, för att det ska bli rätt när du sedan viker ditt kort.
När du är färdig med din design är det dags att skicka den till skrivaren med "Print and Cut" egenskapen, andvänd "m" på skrivbordet. Låt papperet torka, montera det på din skärmatta och skär ut den med din Silhouette skärmaskin. Passa på att göra flera kort samtidigt.Jag dekorerade mina kort med band enl nedan, och för att dölja dem på insidan klippte jag till en bit vit cardstock som jag limmade dit.


Dekorera utsidan och gör det personligt!

Tack för att du tittade på denna korta och enkla handledning.
Jag har gjort en video där jag skapade några småkort som du kan titta på här
Hoppas vi ses snart igen!Inga kommentarer

Powered by Creative Market