User-agent: Mediapartners-Google Disallow: User-agent: * Disallow: /search Allow: / Sitemap: http://www.ankiscreation.com/sitemap.xml Pimpat Tygöverdrag till Silhouette Cameo® - Ankis Creation

Pimpat Tygöverdrag till Silhouette Cameo®


Vilken tur att man kan snygga till sitt tygöverdrag till sin Cameo!

Jag kan sy ett överdrag själv men de här passar perfekt och lite för lat för att ta fram symaskinen.

Och för att få till det, använde jag mig av en design i Design Store som heter  'Lucky me to have a Sister like you', jag ändrade lite på texten och lade till Cameo i fonten Samantha Upright - och för att använde Glyfer (snirklarna) i Silhouette Studio® har jag gjort en video som du kan titta på.

Vinyl med Glitter förstås, alla som känner mig vet att jag älskar bling bling.Inga kommentarer

Powered by Creative Market