User-agent: Mediapartners-Google Disallow: User-agent: * Disallow: /search Allow: / Sitemap: http://www.ankiscreation.com/sitemap.xml Transfertejp och Vinyl - Ankis Creation

Transfertejp och Vinyl

Många av oss har nästan alltid strul med Transfertejpen när vinylen är lite större, och för att göra det på bästa sätt gjorde jag så här och det funkade klockrent!


Om du har en stor och otymplig rulle transfertejp, som jag har, så är det enklast att dra ut den längd du behöver för din vinyl och snåla inte, det är då det brukar 'knöggla' till sig.

Lägg den färdig utskurna och rensade vinylen med färgsidan nedåt, böj den lätt som ett U när du lägger den på transfertejpen för att minimera bubblor. Skrapa med ex gammalt kontokort eller en vinylskrapa, flera gånger. NU kan du klippa av transfertejpen.

Vänd på vinylen och transfertejpen och skrapa även där för att få bort eventuella bubblor, och så att transfertejpen verkligen fastnar mellan texten om du har text.


Klart!!  

Nu är det bara att dra bort det vita papperet, klippa bort så mycket som möjligt av transfertejpen och montera den på det material du valt.


Om du gillar det här blogginlägget blir jag väldigt glad om du delar det med dina Silhouette vänner👍
Inga kommentarer

Powered by Creative Market