User-agent: Mediapartners-Google Disallow: User-agent: * Disallow: /search Allow: / Sitemap: http://www.ankiscreation.com/sitemap.xml Hur installerar jag flera fonter samtidigt på min dator? - Ankis Creation

Hur installerar jag flera fonter samtidigt på min dator?

Det finns ju hur mycket fonter/teckensnitt som helst att lada ner gratis från internet, och det kommer nya hela tiden.
DaFont är en av mina favoriter och där kan man välja vilken/vilka man vill ladda ner.
Men det kommer också ny fonter som erbjuds att lada ner gratis under en tid, oftast 1 vecka, och där är min favorit The Hungry Jpeg men det finns nästan hur mycket som helst.

Men hur laddar man då ner dessa till Silhouette Studio?

 Starta med att klicka på download/ladda ner de fonter du vill installera.
När du har mappen eller filer på ditt skrivbord dubbelklickar du på den och följer bilderna här nedanHöger klicka på musen när den är över de markerade filerna så får du fram rutan här ovan. klicka på installera och alla de markerade fonterna kommer att installeras på din DATOR.

För att du ska kunna se dem i Silhouette Studio måste du STARTA OM programmet om du har det öppet när du installerade fonterna.

Nu ska du kunna se dem i Studio

Lätt som en plätt! - Men tänk dig för innan du installerar för många fonter, för det är lätt att fylla på med alla gratis fonter man hittar, och till slut har man för många att leta igenom för att hitta det som passar den design man just jobba med.

Om du gillar det här blogginlägget blir jag väldigt glad om du delar det med dina Silhouette vänner👍

Inga kommentarer

Powered by Creative Market