User-agent: Mediapartners-Google Disallow: User-agent: * Disallow: /search Allow: / Sitemap: http://www.ankiscreation.com/sitemap.xml Hur tar jag hand om min Silhouette Skärmatta - Ankis Creation

Hur tar jag hand om min Silhouette Skärmatta

Silhouette Skärmatta


Spara de blå Skydds arket 👀

När du packat upp din Cameo/Portrait så ingår en skärmatta som är 12x12" och den finns bara med inch som  "  tecknet betyder, 1 inch är 2,54 cm...Skärmattan består av 2 delar, ett blått skydds ark och själva skärmattan. Skärmattan har en klibbig sida som får material att stanna på plats på mattan när du skär ut. För att exponera den klibbiga yta, måste du ta bort det blå skydds arket från skärmattan.

När du skurit klart och tagit bort ditt material från mattan ska skydds arket sättas dit igen med den blanka sidan mot den klibbiga ytan på skärmattan.

Använd gärna en vinylskrapa för att få bort alla luftbubblor. Förvara den liggande platt eller hängande.

Det finns även en 12x24" Silhouette Skärmatta och en Silhouette Pixscan matta som också har skydds ark - men de är genomskinliga

Och när vi nu tar upp ämnet Skärmatta - oftast är den för klibbig när den är ny och du kan använda en ren bomulls t-shirt som du trycker mot skärmattan flera gånger för att få den mindre klibbig innan du börjar att använda skärmattan.


Din Silhouette Studio och Cameo Lärare


Om du gillar det här blogginlägget blir jag väldigt glad om du delar det 
med dina Silhouette vänner👍

Inga kommentarer

Powered by Creative Market